Αρχική Σελίδα

YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα YGB Bearing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερα συμπαθητικά ρουλεμάν και σε καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τα ρουλεμάν σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε!

—— Edward Deanda

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία διαρκεί για περίπου 4 έτη και πρέπει να αναγνωρίσει η υπηρεσία παρέχουν είναι επάνω από αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— τριαντάφυλλο

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Καλωσορίστε σε YGB φέρων τη Co., ΕΠΕ.

  Είμαστε επαγγελματικοί φέροντες πωλητής και μια κατασκευή. Έχει αναπτυχθεί σε έναν περιεκτικό με το εμπόριο και την υπηρεσία και έχει ειδικευτεί σε όλα τα είδη εισαγόμενων και εσωτερικών ρουλεμάν. Σαν έναν από τους εισαγόμενους φέροντες πράκτορες εμπορικών σημάτων, εξετάζουμε FAG, τη INA, NSK, IKO, NTN, KOYO, NBM, NACHI, TIMKEN, TORRINGTON, κ.λπ. Έχουμε επίσης 3 επιχειρήσεις συγγενών στη συμπεριφορά της ποικιλίας και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιτραπεί. Τα κύρια προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου του βαθιού ένσφαιρου τριβέα αυλακιού, του κυλινδρικού ρουλεμάν κυλίνδρων, του μυτερού ρουλεμάν κυλίνδρων, του ρουλεμάν βελόνων, του ένσφαιρου τριβέα ώθησης, του self-aligning ρουλεμάν σφαιρών και κυλίνδρων, του γωνιακού ένσφαιρου τριβέα επαφών, του ρουλεμάν φραγμών μαξιλαριών, του σωλήνα, και της φλάντζας υδραντλιών.
  Έχουμε απολαύσει μια καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω υψηλού - ποιότητα, λογική τιμή, και έγκαιρη παράδοση.
  Οι εμπορικοί εταίροι μας σε όλη τη Ρωσία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Αμερική, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, και το Χονγκ Κονγκ, και ούτω καθεξής. Η επιχείρησή μας υιοθετεί ένα ακριβές σύστημα διαχείρισης για να συμμετέχει στον ανταγωνισμό αγοράς. Η ικανοποίηση πελατών είναι η αιώνια αναζήτησή μας. Προσδοκάμε τη συνεργασία με σας και συναντιόμαστε με μια win-win αγορά. Καλωσορίστε στην έρευνά σας!

   

  Επίδειξη γωνιών παραγωγής επιχείρησης:

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0
   

  Διάγραμμα διαδικασίας παραγωγής:

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου μας είναι συστηματική και σκυρόδεμα, περιλαμβάνοντας διάφορους εκπαιδευμένους επαγγελματίες και σύγχρονους εργαλεία & εξοπλισμό.

  Ολόκληρη η διαδικασία εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα & οι διαδικασίες μας εμμένουν στα διεθνή πρότυπα της ποιότητας & της ασφάλειας.
  Να είστε κύριοι της πιστοποίησης του ISO 9001:2000.

  Επεξεργασία συνήθειας, λαϊκός, εξασφάλιση ποιότητας.

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Έχουμε την πλούσια εμπειρία που προσφέρει την υπηρεσία cOem.


  Κατωτέρω είναι οι ηγέτες του πελάτη μας έρχονται στο εργοστάσιό μας για τις συνεδριάσεις της ομάδας και τελειωμένος - δοκιμή προϊόντων.

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  Ρουλεμάν που εφαρμόζεται στις διάφορες βιομηχανίες, πιστεύουμε ότι η φέρουσα βιομηχανία θα είναι καλύτερη και καλύτερη, θα μας αφήσει να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσει περισσότερη αξία και να γίνει ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης σας!

   

   

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

  YGB Bearing Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
YGB Bearing Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. zhang

Τηλ.:: +8613812065789

Φαξ: 86-510-8585-0066

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)