Αρχική Σελίδα Νέα

Κίνα YGB Bearing Co.,Ltd εταιρικά νέα

Πιστοποίηση
Κίνα YGB Bearing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερα συμπαθητικά ρουλεμάν και σε καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τα ρουλεμάν σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε!

—— Edward Deanda

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία διαρκεί για περίπου 4 έτη και πρέπει να αναγνωρίσει η υπηρεσία παρέχουν είναι επάνω από αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— τριαντάφυλλο

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για 2018 διεθνής φέρουσα έκθεση βιομηχανίας της Κίνας

2018 διεθνής φέρουσα έκθεση βιομηχανίας της Κίνας

[2018-05-24 10:48:18]
2018 η διεθνής φέρουσα έκθεση βιομηχανίας της 16ης Κίνας Χρόνος: May.19-May.22, 2018 Θέση: Σαγκάη Παρευρεθήκαμε στη διεθνή φέρουσα έκθεση βιομηχανίας της Κίνας το 2018. Έχουμε συνδέσει με τους αγοραστές για τα προϊόντα, και έχουμε συνεχίσει τις παραδόσεις. Στην έκθεση, έχουμε κάνει τους φίλους και έ... Διαβάστε περισσότερα
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διεθνής συμπεριφορά εισαγωγών και εξαγωγής της Σαγκάη και φέρουσα έκθεση εξοπλισμού

Διεθνής συμπεριφορά εισαγωγών και εξαγωγής της Σαγκάη και φέρουσα έκθεση εξοπλισμού

[2019-05-10 09:27:01]
Η διεθνής συμπεριφορά εισαγωγών και εξαγωγής της 8ης Σαγκάη και φέρουσα έκθεση εξοπλισμού Παρευρεθήκαμε στη διεθνή συμπεριφορά του Πεκίνου και τη φέρουσα έκθεση εξοπλισμού μεταξύ 6 Μαΐου και 8 Μαΐου 2019. Συνδέσαμε με τους πελάτες από τις διαφορετικές χώρες, και κάναμε επίσης τις συνδέσεις με το ... Διαβάστε περισσότερα
Page 1 of 1